Autuas toivo – Raamatun opetus lopunajoista

20,00 

Kuvaus

Pastori Juuso Mäkisen kirja Autuas toivo – Raamatun opetus lopunajoista julkaistiin Lähetyshiippakunnan kesäjuhlassa 2022.

Kirjasta sanottua:

Juuri tällaista lopun aikojen yleisesitystä on jo pitkään kaivat tu! Juuso Mäkisen teos tarjoaa selkeän, hyvin perustellun jaRaamattuun pitäytyvän kuvan yksilöä ja maailmaa odottavista tapahtumista. Samalla se ohjaa pelokkaan ja epävarman lukijan löytämään sellaisen turvan, joka kestää kaikkina tulevina päivinä ja jopa ajan rajan tuolle puolen.
pastori, TT, FM
Petri Hiltunen

Pastori Juuso Mäkinen on koonnut kristillisen lopunaikoja koskevan opetuksen erinomaisesti ja hyvin luettavasti niin Vanhaa kuin Uuttakin testamenttia perustellusti avaten. Raittiisti ja virkistävästi hän aloittaa toteamalla, että kristillinen oppi lopunajoista on yksinkertainen, kaikkien ymmärrettävissä. Kun pappien ja opettajien puheissa joko unohdetaan ikuisuus kokonaan, tai sitten esitetään monenlaisia kauhukuvia lopunajoista, ”Autuas toivo” avaa lukijalle raamatullisen näkökulman. Ilman opetusta lopunajoista ja viimeisestä tuomiosta ei Jeesuksen pelastustyötä, evankeliumia eikä koko kristinuskoa voi ymmärtää muuten kuin väärin. Mäkinen ei esitä omia kuvitelmiaan eikä sorru spekulaatioihin, vaan pysyy Raamatun sanassa ja antaa samalla lukijalle vapauden ymmärtää asioita joissakin yksityiskohdissa hieman itsestään poiketenkin. Kristittyjen yhteinen tunnustus on: ”… ja on sieltä tuleva tuomitsemaan eläviä ja kuolleita”.
piispa, TT h.c.
Risto Soramies

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.