Kirkkolaiva tyynessä ja tyrskyssä (painos loppu, kysy spostilla)

32,00 

Noin 50 artikkelia littyen kristilliseen kirkkoon, Pyhän  Hengen toimintaan, armolahjoihin, kirkkohistoriaan, VT:n tulkintaan esim. mitä esikuvia olivat Jerusalemin temppelin esineet, oliko vanhassa liitossa sakramentteja, kuinka juutalaiset juhlat ovat saaneet täyttymyksen Kristuksessa, millaista oli keskiajan kirkossa, miksi uskonpuhdistus puhkesi ja paljon muuta.

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Millainen on kristillinen kirkko? Kuinka Pyhä Henki toimii? Mitä ovat armolahjat ja kuinka niihin pitäisi suhtautua? Minkä esikuvia olivat Jerusalemin temppelin esineet? Oliko vanhassa liitossa sakramentteja? Kuinka juutalaiset juhlat ovat saaneet täyttymyksen Kristuksessa? Millaista oli keskiajan kirkossa? Miksi uskonpuhdistus puhkesi? Kuka oikein oli Martti Luther? Mitkä olisivat nykyajan teesit? Pitäisikö juutalaislähetys lopettaa? Mistä tunnistaa harhaopit? Kuinka kirkkoa pitäisi uudistaa? Miten kestän kristittynä tulevaisuuden haasteet?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin TT Petri Hiltunen koettaa vastata kirjan 551 sivulla ja noin 50:ssä kirjoituksessa. Ne perustuvat parinkymmenen vuoden aikana pidettyihin opetuksiin, saarnoihin, raamattutunteihin, artikkeleihin, tutkielmiin jne. Yhdistävänä teemana on kirkon historia, olemus ja toiminta. Kirja sisältää lisäksi kolme Hiltusen kääntämää Dietrich Bonhoefferin saarnaa Hitlerin valtaannousun vuodelta 1933. Lopussa on kirjoittajasta lyhyt elämäkerta ja julkaisuluettelo. Tiedustelut [email protected]

Painos lopussa 1.11.2023

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.