Sano vain sana – vuosi Jeesuksen seurassa

20,00 

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Sano vain sana -hartauskirja sisältää lyhyen hartaustekstin vuoden jokaiselle päivälle. Tekstit seuraavat Raamatun kirjojen mukaista järjestystä, ja mukana on jakeita Raamatun jokaisesta kirjasta. Tekstit ohjaavat lukijaa perustamaan elämänsä jokaisen puolesta ristille käyneeseen Jeesukseen. Sanoma syntien anteeksiannosta Jeesuksessa Kristuksessa on Raamatun keskus. Etkö lähtisi matkalle kulkemaan vuotta Jeesuksen seurassa?

Kirja on tarkoitettu tukemaan kotien hartauselämää. Hartauksien kirjoittajat toimivat kaikki pastoreina Suomen evankelisluterilaisessa lähetyshiippakunnassa.

Kirjan ovat toimittaneet:
Markus Nieminen, Miika Nieminen ja Juhana Pohjola

EsipuheMatteuksen evankeliumi kuvaa tilanteen, jossa sadanpäämiehen palvelija oli vakavasti sairaana. Kuultuaan asiasta Jeesus heti lupasi tulla parantamaan palvelijan. Sadanpäämies kuitenkin empi: ”En minä ole sen arvoinen, että tulisit kattoni alle; vaan sano ainoastaan sana, niin minun palvelijani paranee.”(Matt. 8:8) Näillä sanoilla roomalainen upseeri ilmaisi syvällisesti uskonsa. Yksi sana Jeesuksen suusta riittäisi tuomaan avun ja pelastuksen hänen läheisellensä vaikeassa tilanteessa. Enempää ei tarvittaisi, enempää ei kukaan voisi antaa.

Käsissäsi oleva Sano vain sana -hartauskirja sisältää sanoja Jeesuksen suulta ja sydämeltä. Ne ovat kootut kaikkialta Raamatusta. Jokaisesta Raamatun kirjasta on mukana tekstikatkelmia. Tällä tavoin kirja ilmentää uskoamme: koko Raamatun sanoma on yhtenevä ja saumaton. Sen keskuksena on Jumalan pelastustyö Poikansa Jeesuksen rististä meidän syntiemme sovitukseksi.

Hartauskirjaan on sisällytetty pelastushistorian suuria tapahtumia. Samalla teksteissä kulkevat mukana ne välineet, jotka Jumala on asettanut seurakunnalleen pelastuksen omistamista varten. Vanhassa liitossa Jumala antoi kansalleen ympärileikkauksen ja uhrijumalanpalveluksen, joiden kautta ihminen sai tulla osalliseksi Jumalan kansalleen antamista armolupauksista. Uuden liiton seurakunnalle Jeesus on antanut kasteen, ehtoollisen, Sanan ja ripin välineet, joiden kautta Pyhä Henki toimii maailmassamme.

Hartauskirja on suunnattu erityisesti kotien hartauselämän tueksi. Suomen evankelisluterilainen lähetyshiippakunta on aiemmin julkaissut katekismuksen sekä Luterilaisia virsiä -kirjan. Yhdessä nämä kolme kirjaa tarjoavat ravitsevan ja luterilaisen paketin hartauselämän syventämiseksi. Sano vain sana -hartauskirjaa voit halutessasi käyttää myös lukuohjelmana Raamattuun. Lukemalla omasta Raamatustasi aina seuraavan päivän jaetta edeltävän tekstikatkelman tulet lukeneeksi vuodessa läpi Raamatun. Toisten tekstien välissä on vain muutama jae ja toisten väliin jää useita lukuja kestäviä pitkiä katkelmia. Lyhyet hartauskirjoitukset antavat teksteihin syvällisiä, innostavia ja sielua hoitavia näkökulmia. Etkö siis lähtisi matkalle kulkemaan vuotta Jeesuksen seurassa?

Kirjan tekstejä ovat olleet kirjoittamassa seuraavat lähetyshiippakunnan pastorit: Joni Ahonen, Jouni Anttila, Sebastian Grünbaum, Jussi Halonen, Petri Hiltunen, Harri Huovinen, Pekka Hyppönen, Joel Kerosuo, Sakari Korpinen, Janne Koskela, Antti Lehrbäck, Antti Leinonen, Hannu Mikkonen, Markus Nieminen, Miika Nieminen, Jukka Peranto, Eero Pihlava, Juhanana Pohjola, Markus Pöyry, Samuli Siikavirta, Ilpo Sinkko, Risto Soramies, Markku Sumiala, Miika Vuola, Kalle Väätäinen ja Jani-Matti Ylilehto.

Armollisella Jeesuksella on voimalliset sanat sinun elämäsi heikkouden keskellä. Hänellä on lohdulliset sanat suruun ja murheeseen – rohkaisevat sanat pelkojen ja epätoivon musertaessa mieltä. Ryöväri ristillä sai omakohtaisesti kokea, miten yksi armon sana Jeesuksen suusta riitti lahjoittamaan Taivaan syntiensä alle nääntyvälle. Tartu siksi uskossa rohkeasti evankeliumin lupauksiin!

Mikkelinpäivän lähestyessä 2017

Markus Nieminen, Miika Nieminen ja Juhana Pohjola

Lisätiedot

Paino 474 g (gramma)
Mitat 19,7 × 14 × 2,1 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.