Jumala vaikuttaa rukouksen

10,00 

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kuka voi rukoilla? Miten rukous syntyy? Millainen rooli Raamatulla on kristillisessä rukouselämässä? Entä miten luterilaiset tunnustuskirjat voisivat tukea hartauselämän harjoittamista? Pastori Harri Huovinen johdattaa lukijansa löytämään tuoreita vastauksia näihin rukouselämän peruskysymyksiin. Tuoreita vastaukset ovat siksi, että ne nousevat Jumalan ikuisesta ja elävästä sanasta. Toisin kuin monissa ihmisen suoritukseen keskittyvissä rukousoppaissa, tässä kirjassa aihetta lähestytään laista ja evankeliumista käsin: Luonnostaan syntinen ihminen ei osaa rukoilla elävää Jumalaa. Rukous on lahjaa, jonka Jumala armossaan antaa omilleen. Kirjassa osoitetaan myös millä tavalla Hän tämän tekee.
Teoksen loppuosassa kirjoittaja tarjoaa vastauksia rukouselämän järjestämistä koskeviin käytännöllisempiin kysymyksiin. Tarkastelussa ovat rukouspaikka ja -asennot, muutamat vanhojen kirkkokuntien rukouskäytännöistä, sekä kysymys lakkaamattoman rukouksen mahdollisuudesta.

Kirjan kirjoittaja Harri Huovinen on Suomen evankelisluterilaisen lähetyshiippakunnan pastori sekä systemaattisen teologian ja patristiikan tutkija. Hän on myös toiminut lähetystyöntekijänä Japanissa ja palvellut Koben luterilaisen teologisen seminaarin vierailevana luennoitsijana.

Tämä kirja jatkaa Suomen Luther-säätiön kustantamaa kirjasarjaa Hengen viisaus.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.