Pyhä Jumala – Pyhä elämä

3,00 

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

pyhaelama-pyhajumala”Mistä ihmisen elämä alkaa? Miten tulee suhtautua eutanasiaan, alkiotutkimukseen tai koeputkihedelmöitykseen? Richard C. Eyer tuo kirjassaan vahvan Raamatusta nousevan perustan tarkastella ajankohtaisia kysymyksiä. Elämme aikaa, jossa mielellään todetaan, että yksiseltteisiä vastauksia modernin lääketieteen tuottamiin kysymyksiin ei edes ole olemassa. Kirja on siksi virkistävä lukuelämys – siinä rohjetaan antaa selkeitä vastauksia.

Abortissa, eutanasiassa tai hedelmöityshoidoissa on lopulta kysymys ajattomista teemoista – elämän kunnioituksesta, ihmisarvon perusteista ja avioliitosta. Bioetiikan kysymykset eivät lopulta ole kristityille vaikeita siksi, että modernin teknologian tuomia haasteita ja Raamatun opetuksia olisi vaikea sovittaa yhteen. Vaikeus nousee syntiin langenneen ihmisen kapinasta Jumalaa vastaan. Kirjan helmi on Raamatun koko sanoman, lain ja evankeliumin tuoma näköala bioetiikan kysymyksiin.

Richard C. Eyer ei tarkastele Raamattua vian lakikirjana tai etiikan oppaana. Hän nostaa kristillisen ihmiskuvan keskiöön kristinuskon ydinsanoman Kristuksen sovitustyöstä. Kirjoittaja kuvaa osuvasti sen, miten kristillisen uskon ajaton sanoma piirtää oikean ja väärän rajat aikamme eettisiin teemoihin. ” Päivi Räsänen lääk.lis., kansanedustaja.

Tämä kirja jatkaa Suomen Luther-säätiön kustantamaa kirjasarjaa Hengen viisaus.

Lataa pdf

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.